Lakásvásárlás Budapesten, adásvételi szerződések, ingatlanok

ügyvédi iroda budapesten

adásvételi szerződés

Hívjon most a
06 30 443 8082
számon!

Budapesti Ügyvédi Iroda

Ügyvédi Iroda Budapesten

Budapest Adás-vételi szerződés készítése

Ingatlan szerződések Budapesten

Ügyvédi Iroda Budapest

Ingatlan adás-vételi szerződések készítése rövid idő alatt

Ügyvédi irodák Budapesten kerületenként

11. kerület ügyvédi iroda

ingatlan adásvétel

ingatlan jogász budapest

11 kerületi ügyvéd

válóperes ügyvéd

pécsi ügyvédek

debreceni ügyvédek

adásvétel ügyvéd budapest

lakás átírása

házvásárlás budapest

szegedi ügyvédek

lakásvásárlás budapest

ügyvéd szeged

ügyvéd győr

adásvételi szerződés lakás

ügyvéd pécs

ingatlan átírás

jogi fordítás

Ház adásvételi szerződés

Ingatlan adásvételi szerződés

Adásvételi szerződés készítése

Lakásvásárlás Budapest
adásvételi

Lakásvásárlás Budapesten, ingatlanok adásvétele, egy ügyvédi iroda amely segít Önnek a kinézett lakása átírásában a lehető legrövidebb időn belül.

Az adásvételi szerződése megkötése érdemes feltenni magunknak néhány kérdést:

Meg tudjuk vásárolni új lakásunkat?

Ha az első lakást vásároljuk, előfordulhat, hogy jelentős kölcsönt kell felvennünk. Ez felvet egy további kérdést, mégpedig azt, hogy hitelképesek vagyunk e? A legtöbb pénzintézet elvárja tőlünk, hogy egy 30-50 százalékos önerővel rendelkezzünk, legyen állandó munkahelyünk, s rendszeres bevételünk, amiből fizetni tudjuk majd a törlesztőrészleteket és a számlákat. A következő kérdés, ami felvetődhet, hogy új vagy használt lakást vásároljunk? Bár mind a kettőnek van előnye is és hátránya is, az új lakásról tudjuk, hogy arra kaphatunk szocpolt és alacsonyabb önrésszel megvehető, míg a használt lakások kínálat bőségesebb, ezért jobb az alkupozíciónk, ha a lakás ezen fajtáját választjuk.

Adásvételi szerződések készítése

Mit érdemes megtudni az eladótól, mit kérdezzünk?

A lakás részleteit látni fogjuk, mindjárt az elején kiderül, hogy milyen a lépcsőház, vagy hogy hová néznek az ablakok, tehát ez magától értetődő. Viszont mindenképpen tudakoljuk meg, hogy milyen a közlekedés a környékén, hol van a legközelebbi buszmegálló, metró vagy villamos, van e parkolási lehetőség az utcán, illetve, hogy az fizetős e. Ha gyerekeink vannak, érdemes egy szót szólni az óvoda, iskola közelségéről és végül a bevásárlás sem elhanyagolandó szempont, minél több üzlet van a közelben, annál könnyebben tudjuk intézni a bevásárlást.

Milyen kiadásaink lesznek?

Már az elején érdemes összeírnunk a várható költségeket, hogy ne érjenek minket meglepetésként. Ha megvan a lakás, akkor általában foglalót szoktak fizetni, ami Magyarországon a gyakorlatban általában a vételár 10%-a. Ehhez kell hozzáadni az ügyvéd 1%-át, majd az értékbecslést, ami kb. 25-50 ezer forint lehet. Számoljunk a közjegyzői díjjal, a folyósítási díjjal és a tulajdoni lap lekérése is pénzbe kerül, bár ez az összeg kevesebb mint 10 ezer forint, tehát annyira nem jelentős a többihez képest. Ha sikerül megvennünk a lakást akkor utána majd ingatlan szerzési illetéket is fizetnünk kell, ami általában több százezer forint, kivéve az új lakások esetében.

Budapesti ingatlan ügyvéd vállalja az adásvételi szerződés elkészítését és ellenjegyzését, a bankkal való kapcsolattartást illetve a földhivatali ügyintézést. Bővebb információért hívjon minket telefonon a 06 30 443 8082 számon.

 

 

 

Hívjon most a +36 30 443 8082 számon!

 

 

 

 

 

 

 

 
Budapest Ügyvédi Iroda, Ingatlanjogi Ügyvédi Iroda Budapesten, Ingatlanjogi tanácsadás