Amiben segíteni tudunk – rövid bemutatkozás

A modern társadalmi problémák egyre komplexebbek, ennek hatására a főbb törvényeink, kódexeink az elmúlt 10 évben szinte kivétel nélkül lecserélődtek, megújultak. Az ügyvédség is átalakulóban van, a jogesetek sokszínűsége egyre specializáltabb felkészültséget és magas előrelátást, a körülmények széleskörű átlátását követelnek meg.

A jó ügyvéd megalapozott, átfogó tudással rendelkezik, jó stratéga, az ügyfél problémáit jogágakon átívelő jelleggel látja át. Ezt a felkészültséget és tudást biztosítjuk kedves ügyfeleink részére.

A mai bonyolult polgári, közigazgatási, munkajogi, de akár büntetőjogi jogviszonyainkban könnyen elveszettnek érezhetjük magunkat. Az összetett szervezetek és felkészült cégek, de akár magánszemélyek elleni igényérvényesítés is rendkívül kaotikus lehet, szakértelem nélkül a siker esélye csekély.

Úgy érzi, hogy jogaitól megfosztották, nem adják meg, ami jár Önnek?

Felkészült irodánk a jogérvényesítéshez szükséges legátfogóbb és legcélravezetőbb segítséget nyújtja Ön vagy akár cége számára. Ha biztos akar lenni benne, hogy megtakarításaiból felépített üzletét szilárd alapokon álló, a bíróság próbáját is kiálló szerződések támasztják alá, bátran forduljon hozzánk.

Készséggel állunk rendelkezésre a polgári kötelmi jog minden területén történő szerződéskötésekhez, de segítünk szerződések véleményezésében, komplexebb jogi struktúrák kialakításában, szerződésszegéssel vagy szerződésen kívül okozott károk peren kívüli és peres érvényesítésében, illetve a felek közötti mediációban egyaránt.

Manapság, a számtalan szabályozás tengerében elveszettnek érezheti magát az ember. Sokszor tapasztaljuk, hogy a munkáltató vagy a hatóság (legyen az bármilyen) felől érkező nyomás hatására a jogosultak lemondanak olyan igényeikről is, amit megfelelő jogi képviselet mellett bizonyosan érvényesíthettek volna. Ne hozzon felületes döntéseket, kérje ki az ügyvéd véleményét, mielőtt jogi ügyeiben döntést hozna.

Úgy érzi, hogy elvesztette bizalmát üzleti partnerében?

Számtalanszor állunk szemben olyan helyzettel, hogy a felek bizalomvesztett állapotba kerülnek, holott problémáik egyszerű jogi segítségnyújtás mellett – akár peren kívül – megoldhatóak lennének. Minden ügyfél érdeke, így számunkra is kiemelten fontos, hogy ügyfeleink a lehető legjobb és legköltséghatékonyabb jogi megoldásokat kapják, ezért – ha lehetséges – kivétel nélkül a peren kívüli jogvita-rendezésre törekszünk.

Természetesen, hogyha peres eljárásra kerül sor, akkor is eredményesen védjük, illetve juttatjuk érvényre ügyfeleink érdekeit.

A 2018. január 1-jétől hatályba lépett, új, polgári perrendtartásról szóló törvény a magánfelek számára való peres igényérvényesítést – álláspontunk szerint – jelentősen megnehezítette, ugyanakkor a jogi felkészültséget el nem hanyagolhatóvá tette. Javasoljuk, hogy amennyiben peres igényérvényesítésre kerül sor, mindenképpen forduljon ügyvédhez, a sikeres perléshez kulcs lehet Irodánk felkészült jogi szakembereinek segítsége.

Álmai üzletét hozná létre, azonban nem biztos a cég/társaságforma megválasztásában?

Az ügyvéd kiemelt feladatai közé tartozik, hogy az ügyfél számára mind üzleti, mind adózási szempontból a legmegfelelőbb cégforma, cégstruktúra kerüljön felállításra. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy hatályos társasági jogunk a társasági formákat és típusokat úgy építette fel, hogy azokat a jogszabály engedte keretek között a felek szabadon alakíthassák, azonban ehhez elengedhetetlen a jogi képviselet, nem beszélve arról, hogy a cégek létesítéséhez, változásaik bejegyzéséhez is kötelező a jogi képviselet.

Ha úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége a fentiekben, és vállalkozását biztos jogi bázisról indítaná, készséggel állunk rendelkezésére.

Családjogi / személyes / bizalmas jellegű problémája akadt?

Sokan azt gondoljuk, hogy a családon belüli problémákba nem szabad harmadik felet bevonni, azonban ezzel a hozzáállással a felek számtalanszor csak elmérgesítik a problémát. A családon belüli jogviták feloldására érdemes minél hamarabb független jogi segítséget bevonni. A tapasztalat azt mutatja, hogy a jogi képviselőn keresztül folyatott kommunikáció sokkalta hatékonyabb, és inkább eredményezi a jogvita mihamarabbi – remények szerint megegyezéssel történő – sikeres lezárását.

Ügyvédi Irodánk készséggel segít a nehezen feloldhatónak tűnő jogvitákból való kiút megtalálásában. Amennyiben a felek megkapják a helyes jogi kioktatást, és olyan szakember támogatását élvezik, aki csupán a jogi tényeket figyelembe véve, a vitás helyzet feloldására törekszik, a mihamarabbi békés megoldás esélye jóval kecsegtetőbb. Említeni kell, hogy az ügyvédet szigorú titoktartási előírások is kötik, ezért tisztelt ügyfeleink bátran és bizalommal fordulhatnak Irodánkhoz.

 

Információért hívjon minket most: 06 30 219 9300

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Budapesti Ügyvédi Iroda

Budapest Adás-vételi szerződés készítése
Ingatlan szerződések Budapesten

Egy ügyvédi iroda Budapesten amely az ingatlanjogi szerződések készítésére és ellenjegyzésére specializálódik

Földhivatali ügyintézés

Hitelintézetekkel való kapcsolattartás

Ingatlan adás-vételi szerződések készítése rövid idő alatt

Hívjon most a 06 30 443 8082 számon!

Ingatlanjogi szolgáltatásaink

Legfrisebb írások

Kapcsolódó írások

Amiben segíteni tudunk – rövid bemutatkozás

A modern társadalmi problémák egyre komplexebbek, ennek hatására a főbb törvényeink, kódexeink az elmúlt 10 évben szinte kivétel nélkül lecserélődtek, megújultak. Az ügyvédség is átalakulóban